Mozartlaan 27-G 1217 CM Hilversum
Tel: +31 35 7123 530

sterk in arbeidsrecht

diepgeworteld in het arbeidsrecht,
voeten in de klei

Deskundig

Een arbeidsconflict, reorganisatie of ontslag? 
Broekman & Feijen Advocaten zijn allen specialisten op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en procesrecht. Onze deskundigheid komt voort uit jarenlange ervaring. Wij treden op voor ondernemers en werknemers in het gehele land.

Duidelijk


Zoekt u duidelijk advies over uw juridische positie?
 Wij staan voor een persoonlijke benadering met duidelijke adviezen, zodat het voor onze cliënten helder is waar zij juridisch staan. Kansen en risico’s brengen wij eerst in kaart. Ook over tarieven en kosten zijn wij vooraf transparant

Daadkrachtig


Verwacht u een snelle en praktische aanpak? 
Vanuit onze up-to-date kennis maken wij vooraf een scherpe analyse. Samen met onze cliënten kiezen wij de beste strategie. In de uitvoering kunnen onze cliënten vertrouwen op een snelle en praktische aanpak.

STERK IN ARBEIDSRECHT

Linkedin Twitter Telefoon


Nieuw ontslagrecht WWZ

In 2015 vinden er aanzienlijke veranderingen plaats in het arbeidsrecht. Dit is het gevolg van de Wet Werk en Zekerheid. Een deel van de wijzigingen wordt van kracht vanaf 1 januari 2015. Het doel van deze wijzigingen is om de rechtspositie van flexwerkers te versterken.

Een ander deel, waaronder nieuwe regels over het ontslagrecht en de transitievergoeding, treden in werking per 1 juli 2015. Met de wijzigingen per 1 juli 2015 wordt beoogd het ontslagrecht te hervormen.

< lees meer >

Dorianne Broekman

Dorianne Broekman

broekman@bf-advocaten.nl

"Iedere zaak vraagt grondige voorbereiding, want het venijn zit ‘m vaak in de details".

<lees meer>

Matthieu Feijen

Matthieu Feijen

feijen@bf-advocaten.nl

"Tactisch inzicht en een goede strategie maken vaak het verschil in de juridische strijd. Het arsenaal van wetten en regels is immers voor iedereen gelijk. Het gaat erom hoe en wanneer je dit inzet".

<lees meer>


© 2017 Broekman & Feijen Advocaten

Design: Vanthel Vormgeving | Webdevelopment: burovandernet